Rukomet

[VIDEO] Ježić: 'Mislim da je ovo naš novi početak, za nas ovdje kreće Svjetsko prvenstvo'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.12.2023.
[VIDEO] Ježić: 'Mislim da je ovo naš novi početak, za nas ovdje kreće Svjetsko prvenstvo'
Foto: EPA

Hrvatske rukometašice nakon susreta bile su prezadovoljne nastupom i izborenim rezultatom. Pobjedom protiv Crne Gore 26:25 ostale su u igri za prolazak skupine.

Pobjeda protiv Crne Gore približila je Hrvatsku cilju za jedan korak. No, još puno koraka je pred njom da bi došla do prolaza. Ćamila Mičijević bila je prezadovoljna nastupom protiv Crne Gore.

Igraj na utakmice SP-a u rukometu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mi samo dajemo sve od sebe iz utakmice u utakmicu, malo smo zakazali, ali shvatili smo da ništa nije izgubljeno. Malo smo si zakomplicirali sjajnu situaciju, u zadnjih deset minuta ušli smo s četiri razlike, ali zadnja minuta bila je toliko napeta da još ne mogu doći k sebi od tolikih duela. Ali ovo je jako važno što smo izvukli utakmicu u našu korist."

Hrvatska se nije predavala niti u trenucima kada stvari nisu išle željenim smjerom.

"Dale smo sve od sebe, malo smo zakomplicirale na kraju, ali dale smo na kraju svoj maksimum, snaga volje je pobijedila i presretne smo rezultatom", kaže Dejana Milosavljević i dodaje:

"Možemo igrati protiv svakog, ali i izgubiti od svakog, realno. No ako budemo ovako ulazile u utakmicu, neće biti problema, borit ćemo se i nadam se da će nas sreća pratiti."

I kapetanica Katarina Ježić također je isijavala zadovoljstvom.

"Ja sam stvarno presretna na koji način smo danas odigrali, pokazali smo karakter, ovo je prava Hrvatska i jako smo ponosni. Mislim da je ovo naš novi početak i za nas ovdje kreće Svjetsko prvenstvo."

FOTO: EPA/Bjorn Larsson Rosvall

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!