Košarka

Indiana Pacersi i LA Lakersi u borbi za naslov u NBA Cupu

Petar Jenjić • petak, 08.12.2023.
Indiana Pacersi i LA Lakersi u borbi za naslov u NBA Cupu
Foto: EPA

Dobili smo i finaliste inauguralnog In-Season Tournamenta, čija se završnica igra u Las Vegasu. Los Angeles Lakersi i Indiana Pacersi borit će se na trofej NBA kupa...

Završni turnir prvog NBA Cupa je u tijeku, a noćas su odigrani polufinalni dvoboji kojima smo saznali finaliste i franšize koje će se boriti za trofej u novom natjecanju.

Igraj na Euroligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Po drugi puta ove sezone Indiana Pacersi svladali su Milwaukee Buckse te prošli do utakmice za trofej. U polufinalnom dvoboju slavili su rezultatom 128:119, prvenstveno zahvaljujući odličnoj posljednjoj dionici koju su dobili s 37:25.

Tyrese Haliburton s 27 poena, sedam skokova i 15 asistencija predvodio je Pacerse do pobjede, dok je Myles Turner dodao 26 koševa i deset skokova.

Buckse je predvodio Giannis Antetokounmpo s 37 koševa i deset skokova, Damian Lillard dodao je 24 poena, sedam skokova i sedam asistencija.

Apsolutno bez ikakve drame bio je dvoboj Los Angeles Lakersa i New Orleans Pelicansa, a do pobjede su stigli Lakersi rezultatom 133:89. Dvoboj su potpuno prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili s 43:17.

LeBron James s 30 poena, pet skokova i osam asistencija te Austin Reaves sa 17 koševa, pet skokova i sedam asistencija predvodili su Lakerse.

Najbolji je kod Pelicansa bio Trey Murphy III s 14 koševa.

Finale se igra u noći sa subote na nedjelju od 02:30 sati.

NBA Cup:
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 119:128
LA Lakers - New Orleans Pelicans 133:89

FOTO: EPA/BOB PEARSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!