Rukomet

[VIDEO] Blažević: 'Mađarsku dobro poznajemo, možda i znamo kako najbolje igrati s njom'

Branimir Korać • nedjelja, 10.12.2023.
[VIDEO] Blažević: 'Mađarsku dobro poznajemo, možda i znamo kako najbolje igrati s njom'
Foto: EPA

Valentina Blažević imala je dosta problema tijekom ove sezone, ali unatoč tome igra vrlo dobro i polako se diže. Protiv Mađarske će biti vrlo bitan njen doprinos...

Hrvatska je još uvijek u igri za prolaz u četvrtfinale, želja je bila dočekati posljednje kolo "na životu" i to se i dogodilo. Protiv Mađarske Hrvatska mora do pobjede.

Igraj na Hrvatska - Mađarska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sretne smo, ali ne možemo se još previše veseliti. Ostala nam je još jedna utakmica s Mađarskom koju moramo pobijediti, nadamo se da ćemo uspjeti i probiti se u četvrtfinale", kaže Valentina Blažević.

Protiv Kameruna nije sve izgledalo idealno.

"U drugom poluvremenu nije išlo kako je trener zamislio. Ono je trebalo biti za cure koje manje igraju, da se i one malo uigraju i dokažu, ali nekada ne ide kako zamislite. To trebamo zaboraviti i okrenuti se prema Mađarskoj."

Hrvatska o Mađarskoj praktički sve zna.

"Zadnja natjecanja stalno smo igrali s Mađaricama i mislim da ih dovoljno znamo, možda i znamo kako najbolje igrati s njima, nadam se da ćemo to i iskoristiti. Obrana će nam biti važna, moramo zaustaviti njihovu polukontru."

Možda čak niti pobjeda protiv Mađarske neće biti dovoljna.

"Ne možemo utjecati na rezultate drugih ekipa, moramo svakako pobijediti Mađarsku, hoćemo li ići u četvrtfinale ili u borbu za deveto i deseto mjesto što donosi kvalifikacije za OI, vidjet ćemo."

FOTO: EPA/Bjorn Larsson Rosvall

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!