Rukomet

[VIDEO] Pijević: 'Možemo reći da je ovo tragedija za hrvatski ženski rukomet'

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.12.2023.
[VIDEO] Pijević: 'Možemo reći da je ovo tragedija za hrvatski ženski rukomet'

Veliko razočaranje vladalo je u hrvatskim redovima nakon poraza od Mađarske u posljednjem susretu druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu. Tea Pijević proglasila je ovaj poraz tragedijom hrvatskog ženskog rukometa...

Tea Pijević briljirala je u prvom poluvremenu, branila je sjajno, ali u nastavku susreta Mađarice su zaredale sedmercima, ispala je iz pravog ritma, a Mađarska je nizala pogodak za pogotkom.

Igraj na utakmice SP-a u rukometu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako teška utakmica, teških zadnjih pet minuta, tu nam ništa nije polazilo za rukom. Ne mogu reći da smo drugo poluvrijeme odigrali jako loše, ali blizu toga. Mislim da mi golmanice u drugom poluvremenu nismo dotakle niti jednu loptu, bili su sami sedmerci i onda smo izgubili samopouzdanje u napadu, polako su se približavale, došle do prvog vodstva i s njim nas pobijedile. Sreća nije bila na našoj strani i zadnji sedmerac odbio im se od stative u ruke."

Hrvatska ne samo da je upisala poraz već je ovaj rezultat imao i veliki utjecaj na blisku budućnost.

"Težak poraz za sve nas, ispale smo s prvenstva i ostale bez tih kvalifikacija za Olimpijske igre tako da možemo reći da je ovo tragedija za hrvatski ženski rukomet."

Pijević smatra kako nedostatak snage na kraju nije bio problem.

"Imali smo mi dosta tih zicera, šuteva s krila, jednostavno nismo zabijale u ključnim trenucima, na kraju nas je napustila i sreća i na kraju pobjeda Mađarske."

FOTO: Jozo Čabraja/kolektiff/HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!