Nogomet

Maribor imao dva gola prednosti uz pogodak Kolara, Hajdukov igrač na posudbi spasio Radomlje

Mihaela Bradovski • utorak, 12.12.2023.
Maribor imao dva gola prednosti uz pogodak Kolara, Hajdukov igrač na posudbi spasio Radomlje

U susretu 19. kola slovenskog prvenstva Maribor je gostovao kod Radomlja i remizirao 2:2.Gosti su nakon manje od 20 minuta vodili s 2:0, ali Hajdukov igrač na posudbi u Radomlju, Madžid Šošić, spasio je svoju momčad od poraza...

Maribor je upisao još jedan kiks u slovenskom prvenstvu. Gostovao je kod Radomlja i odigrao samo 2:2 iako je imao dva gola prednosti nakon svega 18 minuta igre.

Igraj na utakmice slovenskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Krenuli su Mariborčani odlično i poveli već u sedmoj minuti golom bivšeg igrača Dinama Hilala Soudanija koji je dobro pratio akciju i iskosa pogodio nakon ubačaja s lijeve strane.

U 18. minuti na scenu je stupio Marko Kolar, hrvatski napadač izborio se za prostor na rubu kaznenog prostora i pogodio za 2:0.

Međutim Radomlje se nije predalo i u završnici prvog dijela nakon odbijanca dobro je pred golom gostiju reagirao Madžid Šošić koji smanjuje na 2:1.

U 64. minuti Maribor je ostao s igračem manje zbog drugog žutog kartona za Andraža Žiniča, a Radomlje je to iskoristilo i bijegom i realizacijom Šošića poravnalo je na 2:2.

Kod domaćina Šošić i Dominik Prpić odradili su cijelu utakmicu, a Matko Babić i Ivan Krolo ušli su u igru u 86. minuti. Kod Maribora Marko Kolar igrao je do 72. minute.

Slovensko prvenstvo, 19. kolo:
Radomlje - Maribor 2:2

FOTO: NK Radomlje

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!