Košarka

Cibona dočekuje Škrljevo: 'I oni su promijenili trenera, neće biti lagana utakmica'

Mihaela Bradovski • utorak, 12.12.2023.
Cibona dočekuje Škrljevo: 'I oni su promijenili trenera, neće biti lagana utakmica'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Košarkaši Cibone danas igraju dvoboj osmine finala Kupa Krešimira Ćosića protiv Škrljeva. Cibosi u ovaj susret ulaze kao favoriti, ali i uz dozu opreza...

Škrljevo ne bi smjelo predstavljati problem za Cibonu, međutim s obzirom da Cibona i dalje igra samo s petoricom seniora i u Kupu, ulazi oprezno u ovaj dvoboj.

Igraj na Cibona - Škrljevo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čeka nas osmina finala protiv neugodnog Škrljeva koje igra jednu brzu košarku, imaju kvalitetne igrače te su pokriveni na svim pozicijama. Imaju jako dobar balans između unutarnje i vanjske igre. Mi moramo biti čvrsti i koncentrirani u obrani, a u napadu nam treba brzi protok lopte, poštivanje igrača u najboljoj poziciji te kontrola ritma utakmice", poručio je Bariša Krasić.

Cibona je odnijela pobjedu u jedinom dosadašnjem međusobnom dvoboju, bila je bolja u sklopu trećeg kola sa 76:58.

"Pred nama je utakmica sa Škrljevom, ekipa je to koja ima izuzetno dobre pojedince, a predvodi ih Karlo Uljarević na lopti, ključ će biti zaustaviti njega. Oni su isto imali smjenu trenera kao i mi tako da očekujem jedan ekstra napor i od njih, mislim da nam neće biti lagana utakmica. Ipak je to knockout faza i na jednu utakmicu se svašta može dogoditi tako da moramo izaći na teren i dati maksimum iz sebe", ističe Domagoj Vuković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!