Ostali sportovi

Okupljanje predstavnika krovnih tijela hrvatskog sporta i Hrvatskog taekwondo saveza

Sportnet • petak, 22.12.2023.
Okupljanje predstavnika krovnih tijela hrvatskog sporta i Hrvatskog taekwondo saveza

Danas je održano okupljanje u Hrvatskom taekwondo savezu. Između ostalog, uručena su i priznanja trenerima za izvanredne sportske uspjehe u 2023. godini...

Hrvatski taekwondo savez je danas održao okupljanje na kojem su nazočili ugledni pojedinci iz krovnih tijela hrvatskog sporta, uključujući ministricu turizma i sporta, predstavnici HOO-a, zatim predstavnici međunarodnih ureda s kojima surađuje HTS, veleposlanik Republike Koreje, predsjednik Saveza Anto Nobilo i dopredsjednik Saveza Dragan Primorac, kao i najuspješniji taekwondo treneri rekordne 2023. godine te drugi uzvanici Hrvatskog taekwondo saveza.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Uručena su prigodna priznanja najboljim trenerima i zahvalnica ministrici dr.sc. Nikolini Brnjac.

Također, predstavljen je i revolucionarni novi projekt "HTS data" kojim će se u jedinstvenoj računalnoj platformi objediniti podaci o klubovima, sportašima i drugim sudionicima taekwondo djelatnosti te će služiti kao alat u registraciji na natjecanjima i sadržavati bazu svih rezultata natjecanja.

Tim projektom se nastavlja integracija modernih mehanizama djelovanja u cjelokupni rad HTS-a prema razvojnoj ideji "Taekwondo 2.0".

Treneri koji su dobili priznanje za izvanredne sportske uspjehe u 2023. godini na današnjem događanju u Hrvatskom taekwondo savezu su:

Ali Noghandoost
Branimir Blečić
Dejan Mesarov
Divijan Martin Kelava
Dominik Matleković
Hrvoje Bregeš
Luka Horvat
Luka Vlašić
Mladen Reinić
Nives Ambruš
Stjepan Gal
Tomislav Karaula
Toni Tomas
Veljko Laura

Foto: Taekwondo klub Marjan

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!