Košarka

Klupa Pacersa odigrala briljantnu utakmicu, prvaci se vratili pobjedama

Petar Jenjić • utorak, 02.01.2024.
Klupa Pacersa odigrala briljantnu utakmicu, prvaci se vratili pobjedama
Foto: EPA

Odigrano je još pet utakmica na NBA parketima. Izdvajamo povratak pobjedama Denver Nuggetsa, kao i slavlje Indiana Pacersa na gostovanju kod Milwaukee Bucksa...

New York Knicksi slavili su pred svojim navijačima protiv Minnesota Timberwolvesa sa 112:106. Gosti su se uspjeli spustiti s minus 22 na samo četiri koša zaostatka, ali više od toga nije išlo.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sjajan je, posebno u četvrtoj dionici, bio Julius Randle s ukupno 39 poena i devet skokova, a novi član kluba OG Anunoby dodao je 17 koševa i šest skokova. Najbolji je kod Wolvesa bio Anthony Edwards s 35 koševa.

Debi za Toronto Raptorse imali su RJ Barrett i Immanuel Quickley, a njihova nova momčad slavila je na svom parketu protiv Cleveland Cavaliersa. Bilo je tijesno, ali upisana je pobjeda rezultatom 124:121.

Raptorse je do pobjede predvodio Pascal Siakam s 36 poena i pet skokova. Barrett je dodao 19 koševa i devet skokova, a Quickley 14 poena i šest skokova.

Najbolji je u redovima Cavaliersa bio Caris LeVert s 31 poenom.

Čak 70 poena ubacila je klupa Indiana Pacersa u gostujućoj pobjedi protiv Milwaukee Bucksa sa 122:113. Domaći igrači s klupe dodali su njih svega 16.

Tyrese Haliburton predvodio je Pacerse s 26 poena, devet skokova i 11 asistencija, a Bucksima s triple-doubleom nije pomogao ni Giannis Antetokounmpo koji je dodao 30 koševa, 18 skokova i 11 asistencija.

Nakon poraza prošlu utakmicu od Thundera, Denver Nuggetsi imali su gotovo pa savršenog protivnika za povratak na pobjedničke staze. Ugostili su Charlotte Hornetse, svladali ih sa 111:93 i tako im nanijeli 11. uzastopni poraz.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Jamal Murray s 25 poena i sedam dodavanja. Goste je predvodio Miles Bridges s 26 koševa, devet skokova i pet asistencija.

Do četvrte uzastopne pobjede, a 18. ukupno, stigli su Phoenix Sunsi koji su noćas bez ozlijeđenog Kevina Duranta slavili protiv Portland Trail Blazersa rezultatom 109:88.

Bradley Beal bio je najučinkovitiji u redovima pobjedničke ekipe s 21 poenom, dok je goste sa 17 koševa i šest skokova predvodio Scoot Henderson.

NBA:
New York Knicks - Minnesota Timberwolves 112:106
Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers 124:121
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 113:122
Denver Nuggets - Charlotte Hornets 111:93
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 109:88

FOTO: EPA/RHONA WISE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!