Vodeni sportovi

[VIDEO] Fatović: 'Imali smo u zadnjim sekundama i igrača više, možda sam tu trebao i pucati'

Branimir Korać • petak, 05.01.2024.
[VIDEO] Fatović: 'Imali smo u zadnjim sekundama i igrača više, možda sam tu trebao i pucati'
Foto: Mario Strmotić/HINA

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom je otvorila nastup na Europskom prvenstvu. U prvom kolu u raspucavanju s pet metara slavila je protiv Španjolske...

Težeg protivnika Hrvatska nije mogla imati na početku Europskog prvenstva. Vrlo snažna Španjolska očekivano je stavila Hrvatsku na muke, ali na kraju je domaćin Eura ipak slavio.

Igraj na utakmice EP u vaterpolu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Loren Fatović bio je strijelac dva pogotka, puno se trudio i pokušavao, a u završnici je imao i odličnu situaciju iz koje je mogao pucati, ali se odlučio na dodavanje prema centru koje nije bilo dobro.

"Na kraju naša stvarno zaslužena pobjeda. Imali smo u zadnjim sekundama i tog igrača više, možda sam tu trebao i pucati, ali sve u svemu vrhunska utakmica, kako smo i očekivali. Znali smo da neće biti presudna, takav je sustav natjecanja, moramo se već sada okrenuti Francuskoj, nema nikakvog vremena za slavlje. Treba pogledati što smo griješili jer je grešaka bilo. U drugoj četvrtini su nam bježali u kontre, a dogovorili smo se da to ne smijemo dopustiti. Odmah se okrećemo Francuskoj, mislim da nas pobjeda u toj utakmici dovodi na jedno od prva dva mjesta."

U susretu protiv Francuske Hrvatska će biti favorit, ali taj status morat će potvrditi i u bazenu što neće biti jednostavno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!