Tenis

Nastavlja se veliki pobjednički niz Antonije Ružić

Petar Jenjić • četvrtak, 11.01.2024.
Nastavlja se veliki pobjednički niz Antonije Ružić
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Do nove pobjede stigla je hrvatska tenisačica Antonia Ružić koja je izborila četvrtfinale turnira u tajlandskom Nonthaburiju. Bolja je bila od Nahe Sato...

Nastavlja se pobjednički niz Antonije Ružić koja je izborila plasman u novo četvrtfinale 50 tisuća dolara vrijednog turnira u tajlandskom Nonthaburiju.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon što je prošli tjedan osvojila isti ovaj turnir, pobjede stižu i u novom izdanju. Kao i u prvom kolu, izgubila je prvi set, ali je dobila preostala dva.

Protivnica joj je bila japanska tenisačica Naho Sato, 22-godišnjakinja koja je trenutno 453. na WTA ljestvici. Hrvatska tenisačica slavila je sa 3:6, 6:2, 6:0 nakon dva sata i dvije minute igre.

Poslije gubitka prvog seta nije bilo drame u preostala dva. U drugom je dva puta, a u trećem tri puta oduzela servis protivnici te je za plasman u polufinale čeka meč protiv Amerikanke Catherine Harrison.

Kada na sve ovo nadodamo da je proteklu natjecateljsku godinu zaključila osvajanjem turnira u Monastiru, Ružić je sada na nizu od 12 pobjeda.

ITF Nonthaburi, osmina finala:
Antonia Ružić - Naho Sato 3:6, 6:2, 6:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!