Košarka

Pistonsi bez Bogdanovića upisali pobjedu, Mavericksi u završnici slomili Pelicanse

Petar Jenjić • ponedjeljak, 15.01.2024.
Pistonsi bez Bogdanovića upisali pobjedu, Mavericksi u završnici slomili Pelicanse
Foto: EPA

Odigrane su još tri utakmice u NBA ligi. Detroit Pistonsi su bez Bojana Bogdanovića svladali Washington Wizardse, Orlando Magic slavio je protiv New York Knicksa, dok su Dallas Mavericksi svladali New Orleans Pelicanse...

Drame je bilo u utakmici Dallas Mavericksa i New Orleans Pelicansa, a do pobjede je stigla domaća momčad koja je bez Luke Dončića slavila sa 125:120 i izjednačila se na omjeru 24-17.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Momčad je do pobjede predvodio Kyrie Irving s 42 poena, sedam skokova i sedam asistencija, dok je 41 koš dodao Tim Hardaway Jr..

Najbolji je kod Pelicansa bio Zion Williamson s 30 poena koji je u samoj završnici propustio donijeti izjednačenje s linije slobodnih bacanja. C.J. McCollum dodao je 23 koša i šest skokova.

U ranijem terminu gledali smo i dvoboj dvije najlošije momčadi, Washington Wizardsa i Detroit Pistonsa, a na koncu su do četvrte pobjede sezone stigli gosti koji su igrali bez Bojana Bogdanovića. Na kraju su slavili 129:117.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Alec Burks s 34 poena, dok se izdvaja i Jalen Duren s 20 koševa i 19 skokova. Wizardse je s 22 poena, šest skokova i sedam asistencija predvodio Tyus Jones.

Pobjedu iz Madison Square Gardena odnio je Orlando Magic koji je s 98:94 svladao New York Knickse i tako prekinuo niz od tri poraza Sada je na omjeru 22-18, jednu pobjedu više imaju upravo Knicksi.

Magic je predvodio Paolo Banchero s 20 koševa i šest skokova, dok je Wendell Carter Jr. dodao 17 poena. Miles McBride s 20 koševa i OG Anunoby sa 17 poena predvodili su Knickse.

NBA:
Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans 125:120
Washington Wizards - Detroit Pistons 117:129
New York Knicks - Orlando Magic 94:98

FOTO: EPA/ADAM DAVIS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!