Košarka

Dobra partija Bojana Bogdanovića, Šarićevi Warriorsi odgodili utakmicu

Petar Jenjić • četvrtak, 18.01.2024.
Dobra partija Bojana Bogdanovića, Šarićevi Warriorsi odgodili utakmicu
Foto: EPA

Košarkaši Detroit Pistonsa poraženi su u sinoćnjem dvoboju protiv Minnesota Timberwolvesa na domaćem parketu. Vrlo dobru partiju odigrao je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović...

Detroit Pistonsi vratili su se porazima, a sinoć je stigao još jedan, ukupno 37. ove sezone. Nakon pobjede na gostovanju protiv Washington Wizardsa, u Detroit je stigla vodeća momčad Zapadne konferencije.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Minnesota Timberwolvesi odradili su utakmicu u skladu s očekivanjima i stigli do pobjede 124:117, unatoč nešto sporijem ulasku u utakmicu. Posebno se izdvaja prva četvrtina koju su izgubili s 40:39. Ipak, nastavak susreta ponudio je bolju igru.

Po 27 poena u pobjedničkim redovima ubacili su Karl-Anthony Towns (šest skokova) i Anthony Edwards (pet skokova, osam asistencija), dok je Jaden McDaniels dodao 23 koša.

Najučinkovitiji je kod Pistonsa bio Jaden Ivy s 32 poena i šest dodavanja, dok je Bojan Bogdanović dodao 20 koševa (4/6 za dva, 3/7 za tricu, slobodna bacanja 3/4), pet skokova i tri asistencije za nešto više od 32 minute u igri.

Pistonse sada čekaju nove, dvije teške utakmice, a u obje će biti domaćini Milwaukee Bucksima. S druge strane, Wolvesi će domaće utakmice protiv Memphis Grizzliesa i Oklahoma City Thundera.

Dario Šarić i Golden State Warriorsi nisu izlazili na parket protiv Luke Šamanića i Utah Jazza nakon što je tragično preminuo njihov pomoćni trener Dejan Milojević.

NBA liga:
Detroit Pistons - Minnesota Timberwolves 117:124

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!