Tenis

Arevalo i Pavić uspješno startali na Australian Openu

Petar Jenjić • četvrtak, 18.01.2024.
Arevalo i Pavić uspješno startali na Australian Openu

Nakon Nikole Mektića, do drugog kola Australian Opena u konkurenciji parova izborio je i Mate Pavić koji igra s Marcelom Arevalom. U prvom meču turnira igrali su protiv njemačke kombinacije Frantzen/Jebens...

Do plasmana u drugo kolo Australian Opena stigao je Mate Pavić koji u konkurenciji parova igra s Marcelom Arevalom iz Salvadora. Deseti nositelji uspješno su krenuli sa svojim prvim zajedničkim Grand Slamom.

Igraj na Australian Open (m) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Za protivnike su imali njemačku kombinaciju Constantin Frantzena/Hendrik Jebsen koja se dobro držala kroz veći dio meča, ali ipak je kapitulirala i zaključila svoj nastup u Melbourneu. Meč je trajao jedan sat i 33 minute, a Arevalo i Pavić slavili su sa 7:6, 6:3.

U prvom setu nije bilo oduzetih servisa, a hrvatsko-salvadorska kombinacija spasila je tri break šanse i izborila tie-break. U 13. igri sve je bilo izjednačeno do 5:5, a tada Arevalo i Pavić dobivaju dva uzastopna poena.

U drugom setu napravili su jedan break što je na kraju bilo i više nego dovoljno za pobjedu. Slijedi im dvoboj protiv boljih iz dvoboja Arnaldi/Pellegrino - Balaji/Cornea.

Australian Open, 1. kolo:
Arevalo/Pavić - Frantzen/Jebens 7:6 (5), 6:3

FOTO: Mario Ćužić/HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!