Košarka

Klupa Pistonsa stvarala probleme Bucksima, Bogdanović dvoznamenkast uz nizak postotak šuta

Branimir Korać • nedjelja, 21.01.2024.
Klupa Pistonsa stvarala probleme Bucksima, Bogdanović dvoznamenkast uz nizak postotak šuta
Foto: EPA

Detroit Pistonsi u ranom terminu ugostili su Milwaukee Buckse i upisali poraz 141:135. Iako su Bucksi bili veliki favoriti, uz dosta muke su došli do pobjede...

Očekivala se uvjerljiva pobjeda Bucksa, međutim Pistonsi su odigrali dobru utakmicu, posebno igrači s klupe koji su održavali domaćina u igri za pobjedu.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Milwaukee se u ovom susretu potrošio više nego što se očekivalo, uglavnom je najjača petorka bila na parketu, međutim Detroit se odbijao predati, imao je visok postotak ubačaja za tri poena (21/37) i cijelo vrijeme bio je Bucksima za petama.

Nije pomoglo niti što sui raspoloženi bili Damian Lillard i Giannis Antetokounmpo, Bucksi su se mučili te se nikako nisu mogli odvojiti. Lillard je na kraju treće dionice već imao 36 poena, ali prednost Milwaukeeja bila je svega pet poena.

Još na sredini posljednje dionice Detroit je imao vodstvo, četiri minute prije kraja Bojan Bogdanović ubacio je tricu koja ga je vratila na minus dva, ali u završnici je Milwaukee ipak iskontrolirao dvoboj i otišao do pobjede.

Lillard je utakmicu završio s 45 poena i 11 asistencija, Giannis Antetokounmpo je dodao 31 poen, deset skokova i devet asistencija, a Brook Lopez 19 poena i deset skokova.

Kod Pistonsa Alec Burks ubacio je 33 poena uz sedam skokova, Ausar Thompson 22 poena uz devet skokova, a Bogdanović je za 32 minute ubacio 19 poena (2/8 za dva, 3/7 za tri, 6/8 slobodna) uz dvije asistencije.

U ponedjeljak se ponovno sastaju Bucksi i Pistonsi, bit će zanimljivo vidjeti mogu li Pistoni dvije utakmice zaredom biti ovako blizu Bucksima.

NBA:
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 135:141

FOTO: EPA/ADAM DAVIS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!