Zimski sportovi

Ljutić: 'Mislim da mi još nije došlo do glave'

Petar Jenjić • nedjelja, 21.01.2024.
Ljutić: 'Mislim da mi još nije došlo do glave'
Foto: EPA

Zrinka Ljutić bila je izrazito zadovoljna osvojenim drugim mjestom u slovačkoj Jasni. Istaknula je da joj očito paše dobro ova staza, a i da su navijači odlični...

Jako dobru slalomsku utrku u Jasni odradila je Zrinka Ljutić koja je stigla do rezultata karijere, drugog mjesta. Tako je zaključila odličan vikend jer je jučer osvojila četvrtu poziciju u veleslalomu.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Presretna sam i mislim da mi još nije došlo do glave, no doći će. Zadovoljna sam skijanjem, posebno u drugoj vožnji, izdržala sam taj pritisak na startu i vidjela koliko sam blizu pobjedi pa mi je to isto bilo lijepo za vidjeti. Tih 14 stotinki je stvarno malo, jako sam sretna i definitivno je vrijedilo svakog ispadanja. Uzet ću to za dalje, nastaviti biti brza i uživati u tome."

Slavila je Mikaela Shiffrin s 14 stotinki prednosti i nakon utrke pohvalila Zrinkin nastup.

"Lijep je osjećaj biti među najboljima i kad mi netko kao ona čestita, to je bilo jako lijepo za čuti. Očito jako volim ovu Jasnu, paše mi staza i led. Publika je bila sjajna, možda i najbolja atmosfera koju sam osjetila. Rekla bih, pošto nije bilo sljemenske utrke, ovo je dobra zamjena. Ima dosta navijača i stvarno sam čula svaki vrisak do dolaska dolje."

"Sljedeći vikend je veleslalom na Cromplatzu. Nastojat ću nastaviti dobro skijati, nemam što drugo raditi. Ovo je dobro za samopouzdanje i ići prema dalje", dodala je Ljutić.

FOTO: EPA/KIMMO BRANDT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!