Sportnet

Loše vijesti za Rossonere, potvrđena ozljeda Ismaela Bennacera

Filip Mihoković • petak, 26.01.2024.
Loše vijesti za Rossonere, potvrđena ozljeda Ismaela Bennacera
Foto: EPA

Medicinski pregledi u Milanu pokazali su da se Ismael Bennacer vratio s Afričkog kupa nacija s ozljedom koja mu onemogućuje nastupiti protiv Bologne...

Rossoneri bi u subotu trebali istrčati na teren protiv Bologne, u 22. kolu Serie A s početkom u 20:45 sati. Momčad Milana u susretu ipak neće moći računati na povratnika s Afričkog kupa nacija, Ismaela Bennacera, koji je pri ranoj eliminaciji Alžira s natjecanja ujedno i zadobio ozljedu mišića.

Igraj na Milan - Bologna na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Milan je u posljednjih pet utakmica ostvario četiri pobjede u nizu te je trenutno treća momčad talijanskog prvenstva, osvojivši 45 bodova u 21 utakmici. S druge strane, ugostit će sedmoplasiranu Bolognu koja je u posljednjih pet susreta izborila dvije pobjede, remi i dva poraza.

Međutim, u ovom susretu obje ekipe neće moći računati na nekoliko prvotimaca koji se oporavljaju od ozljeda. Kod Milana, Samuel Chukwueze još uvijek sudjeluje na Afričkom kupu nacija, dok su: Mattia Caldara, Malick Thiaw, Fikayo Tomori, Pierre Kalulu i Tommaso Pobega ozlijeđeni.

Nadali su se da će Ismael Bennacer moći sudjelovati u utakmici nakon povratka s Afričkog kupa nacija zbog rane eliminacije Alžira. Međutim, kako prenosi Sky Sport Italia, nakon medicinskih pregleda u Milanu dijagnosticirana mu je mišićna ozljeda. Iako se ne radi o dužem izbivanju s terena, ozljeda je dovoljno ozbiljna da isključi ovog veznjaka iz nadolazeće utakmice talijanskog prvenstva ovog vikenda.

S druge strane, Bologna ima suspendiranog Stefana Poscha, dok se očekuje da će Alexis Saelemaekers i Adama Soumaoro barem biti na klupi. Dan Ndoye još uvijek je na liječničkom stolu s ozljedom bedra.

FOTO: EPA/MATTEO BAZZI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!