Nogomet

Romano: Petar Musa seli u MLS, sljedeći tjedan liječnički pregled i potpis ugovora

Filip Mihoković • nedjelja, 28.01.2024.
Romano: Petar Musa seli u MLS, sljedeći tjedan liječnički pregled i potpis ugovora
Foto: EPA

Fabrizio Romano objavio je na društvenim mrežama vijest o transferu Petra Muse. Hrvatski napadač će iz Benfice prijeći u Dallas za iznos od deset milijuna funti, a liječnički pregled obavit će sljedeći tjedan.

Petar Musa napustit će Benficu te postati novi igrač Dallasa sljedećeg tjedna. Potvrdio je to talijanski nogometni insajder Fabrizio Romano, a američki klub će izdvojiti za hrvatskog napadača deset milijuna eura plus tri milijuna eura u bonusima.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Musa bi trebao obaviti liječnički pregled u Dallasu početkom sljedećeg tjedna, a odmah zatim potpisati i ugovor s klubom iz Teksasa.

Musa je ove sezone za Benficu odigrao 16 utakmica od kojih je u samo šest bio u početnom sastavu. Sjajno je doduše iskoristio limitiranu minutažu, zabivši pet pogodaka provodeći prosječno 38 minuta na terenu.

Dovoljan je to bio učinak da zapne za oko američkom klubu, a povremeni hrvatski reprezentativac sada će dobiti priliku većom minutažom pokazati svoj puni igrački potencijal u MLS-u, koji raste kvalitetom iz sezone u sezonu.

FOTO: EPA/JOSE SENA GOULAO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!