Nogomet

U 42. godini preminuo najbolji panamski strijelac svih vremena

Mihaela Bradovski • utorak, 30.01.2024.
U 42. godini preminuo najbolji panamski strijelac svih vremena
Foto: EPA

Panamski nogomet ostao je bez jednog od svojih najboljih igrača u povijesti, najbolji strijelac panamske reprezentacije svih vremena, Luis Tejada, preminuo je nakon pretrpljenog srčanog udara…

Tužna vijest dolazi iz Paname gdje je preminuo Luis Tejada, jedan od najpoznatijih panamskih igrača, svakako jedan od najpopularnijih u svojoj državi. Tejada je preminuo u nedjelju u 42. godini života.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prema pisanju panamskih medija bivši reprezentativni napadač preminuo je od srčanog udara koji je doživio dok je rekreativno igrao nogomet u Omaru Torrijosu. Nakon što je osjetio bol u prsima, hitno je prebačen u bolnicu, ali tamo mu više nisu mogli pomoći.

Tejada je bio aktivan sve do prije godinu i pol kada je završio karijeru nastupajući za panamski Deportivo del Este.

Tijekom karijere imao je tek jedan izlet van američkog kontinenta i to nastupajući za Al Ain, a karijeru je gradio od Sjeverne do Južne Amerike.

U dresu panamske reprezentacije skupio je 108 nastupa te je postigao 43 pogotka, najviše u povijesti panamske reprezentacije zajedno s Blasom Perezom koji je također došao do tog broja. 2018. godine bio je i dio panamske reprezentacije koja je nastupila na Svjetskom prvenstvu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!