Zimski sportovi

[VIDEO] Ljutić: 'Ja sam isto iznenađena napretkom u veleslalomu'

Petar Jenjić • utorak, 30.01.2024.
[VIDEO] Ljutić: 'Ja sam isto iznenađena napretkom u veleslalomu'
Foto: EPA

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić ostvarila je još jedan zapažen rezultat u veleslalomu. U Kronplatzu je osvojila sedmo mjesto, a nakon utrke izrazila je zadovoljstvo odrađenim...

Još jedan dobar nastup u veleslalomu imala je Zrinka Ljutić koja je u Kronplatzu osvojila sedmo mjesto. Do pobjede je došla Švicarka Lara Gut-Behrami.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Još jedan odličan rezultat za mene u veleslalomu. S drugom vožnjom sam stvarno zadovoljna, imala sam neke sektore jako dobre, a neke mogu popraviti, ali to sad znam za dalje. S prvom baš i nisam zadovoljna, mislim da sam mogla malo više riskirati. To sam pokazala u drugoj."

"Imala sam najbolji zadnji sektor u drugoj vožnji, stvarno sam zadovoljna s tim jer sam prošle godine pala na zadnjem sektoru i mučila se s linijama. Sad sam to uspjela dobro odraditi", nastavila je Ljutić.

Veliki napredak napravljen je u veleslalomu, sve utrke završila je među 15 najboljih.

"Ja sam isto stvarno iznenađena tim napretkom i tom konstantom koju uspijem održavati kroz sezonu. Jako sam sretna zbog toga, mislim da smo dobro radili. Probat ću nastaviti u tom smjeru. Sada idem kući, trenirat ću slalom na Sljemenu, a onda se spremam za Andoru."

FOTO: EPA/ANTONIO BAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!