Nogomet

Lekin Standard Liege upisao novi prvenstveni poraz

Petar Jenjić • četvrtak, 01.02.2024.
Lekin Standard Liege upisao novi prvenstveni poraz
Foto: Mario Strmotić/HINA

U susretu 23. kola belgijskog prvenstva, Standard Liege upisao je domaći poraz od Antwerpa. Trener Ivan Leko tako je drugi put poražen u trećoj utakmici na klupi momčadi...

Standard Liege, kojeg vodi Ivan Leko, sinoć je upisao novi prvenstveni poraz. Na domaćem terenu, u sklopu 23. kola belgijskog prvenstva, izgubio je od aktualnog prvaka Antwerpa.

Igraj na belgijsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gosti su do pobjede stigli zahvaljujući sjajnom pogotku Mahamadoua Doubmije, 19-godišnjeg Malijca, kojem je to bio prvi gol u drugoj utakmici za klub ove sezone.

Lekina momčad je imala 11 udaraca više prema golu protivnika, a dva više u okvir gola te nešto veći posjed lopte (51-49), međutim, nije išlo. Od 88. minute igrala je s igračem više nakon drugog žutog kartona Mandele Keite.

Ekipa koju vodi Mark van Bommel izdržala je do kraja i došla do pobjede, treće u zadnje četiri utakmice u svim natjecanjima.

Leki je ovo bila treća utakmica na klupi Standarda. Nakon poraza od Kotrijka od 1:0 i remija na gostovanju kod Cercle Bruggea (1:1), ni danas nije stigla prva pobjeda što sigurno može zabrinjavati.

Standard je trenutno na 12. mjestu s 24 osvojena boda, dok je Antwerp peti s 14 bodova više.

Belgijsko prvenstvo, 23. kolo:
Standard Liege - Antwerp 0:1

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!