Nogomet

Ljubičić: 'Ponosan sam i sretan što je ova priča zaključena'

Petar Jenjić • četvrtak, 01.02.2024.
Ljubičić: 'Ponosan sam i sretan što je ova priča zaključena'
Foto: Tomislav Pavlek/HINA

Robert Ljubičić postao je novi igrač AEK-a. Sada već bivši igrač Dinama bio je zadovoljan odrađenim poslom i sretan kada je saznao da se grčki velikan interesira za njegove usluge...

Kao novi igrač AEK-a predstavljen je Robert Ljubičić za kojeg će grčki klub isplatiti najmanje 3.5 milijuna eura uz mogućnost dodatnih bonusa. Ljubičić je već imao priliku ove sezone s Modrima igrati protiv AEK-a.

Igraj na grčko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bio sam sretan kad sam saznao da se AEK interesira za mene. Onda znate da ste dobar igrač. Želio sam doći i samo sam tražio kojim ću letom stići. Ponosan sam i sretan što je ova priča zaključena. AEK nam je bio težak protivnik, to su bile jako teške utakmice Kad me AEK poznao, znao sam kakav nogomet igra. Svidio mi se projekt, poznajem i neke nogometaše iz momčadi. Ovo je stadion koji ima puno energije."

Ljubičić je za Dinamo igrao od srpnja 2022. godine, a s novim klubom potpisao je do kraja lipnja 2029. AEK je trenutno na drugom mjestu prvenstva s 45 bodova, a vodeći PAOK ima dva boda više.

"Svjestan sam da će nam biti teško osvojiti prvenstvo. Znam da je to glavni razlog zbog čega sam ovdje. Liga je jako dobra, a AEK uvijek jedan od favorita za titulu. Želimo biti prvaci, smatram da imamo kvalitetu za to. Dat ću 100 posto za ovaj dres."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!