Ostali sportovi

Hrgović: 'Spreman sam uskočiti i boriti se protiv Usika'

Petar Jenjić • petak, 02.02.2024.
Hrgović: 'Spreman sam uskočiti i boriti se protiv Usika'
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Filip Hrgović dao je izjavu za ESPN u kojoj se osvrnuo na ozljedu Tysona Furyja zbog koje je otkazan njegov meč s Oleksandrom Usikom. Iako je do meča ostalo dva tjedna, vjeruje da može uskočiti i boriti se s Ukrajincem...

Dvoboj između Tysona Furyja i Oleksandra Usika trebao se održati 17. veljače u Rijadu, ali je otkazan zbog ozljede britanskog boksača na sparingu.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iako je do same borbe ostalo samo 15 dana, svoju šansu i dalje vidi Filip Hrgović koji je odmah voljan uskočiti, ako mu Ukrajinac pruži priliku za meč.

"Sad kada je Fury ozlijeđen, spreman sam uskočiti i boriti se s Usikom. Idemo Usik, duguješ mi ovu borbu, vrijeme je da se napokon suočiš sa mnom", rekao je Hrgović za ESPN.

Hrgović je obavezan izazivač za IBF-ovu titulu, a Usik osim te još ima titule po: WBA, WBO i IBO verziji, dok Fury ima titulu po verziji WBC.

Iako se borio tek prije nešto više od mjesec dana protiv Marka De Morija, hrvatski boksač ne želi propustiti ovu nenadanu priliku. Naravno, pod uvjetom da Ukrajinac pristane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!