Ostali sportovi

Hrgović dobio ponudu za borbu: 'Može birati između šest imena'

Petar Jenjić • nedjelja, 04.02.2024.
Hrgović dobio ponudu za borbu: 'Može birati između šest imena'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Filip Hrgović mogao bi se boriti 8. ožujka na priredbi gdje je glavni meč večeri onaj između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua. Prva osoba u Saudijskoj Arabiji po pitanju organizacije mečeva, Turki Alalshikh, ponudio je šest imena hrvatskom boksaču...

Savjetnik saudijskog kraljevskog dvora i prva osoba po pitanju organizacije borilačkih događanja na saudijskom tlu, Turki Alalshikh odgovarao je na pitanja u specijalnom izdanju "MMA Houra".

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon otkazivanja borbe između Oleksandra Usika i Tysona Furyja za ujedinjenje svih svjetskih titula u teškoj kategoriji, dobili smo novi datum - to će biti 18. svibnja.

Alalshikh je odgovorio i na pitanje o Filipu Hrgoviću koji je obavezan izazivač po IBF-ovoj kategoriji.

"Hrgoviću ćemo ponuditi da se bori 8. ožujka na "undercardu" meča Joshua-Ngannou priredbe. Može birati između ovih boraca: Daniela Duboisa, Martina Bakole, Francka Sancheza, Jarrella Millera, Agita Kabayela i Jareda Andersona. Ako i jedna i druga strana pristanu, isporučit ćemo tu borbu tržištu i navijačima."

Ovo je definitivno prilika za Hrgovića boriti se poput renomiranog borca, kao što je Dubois ili Kabayelo, a kako će se sve razviti, vidjet ćemo u narednim danima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!