Košarka

Vrijednosnice Osijek dovele nekadašnjeg mladog reprezentativca, Amerikanac u redovima Zagreba

Petar Jenjić • ponedjeljak, 05.02.2024.
Vrijednosnice Osijek dovele nekadašnjeg mladog reprezentativca, Amerikanac u redovima Zagreba
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Vrijednosnice Osijek u svoje redove dovele su nekadašnjeg mladog hrvatskog reprezentativca Luku Kotrulju. S druge strane, novi igrač Zagreba je Damier Pitts...

Nastavlja se borba za najviši rang hrvatske košarke, a jedan od klubova koji ima takve aspiracije definitivno su Vrijednosnice Osijek koje su dovele novog igrača.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Radi se o Luki Kotrulji koji je potpisao do kraja sezone. Igrao je za mladi hrvatsku U-16 reprezentaciju, a igrao je za Oostende Telenet, Leuven Bearse i Mechelen Kangoeroese. Zadnji klub bio mu je Brussels Cirus.

Novog igrača doveo je i Zagreb koji je ovog vikenda igrao protiv Kvarnera 2010 i upisao poraz 69:85. Radi se o Amerikancu, 34-godišnjem Damieru Pittsu.

U dosadašnjem dijelu karijere igrao je u mnogim državama: Latviji, Sjevernoj Makedoniji, Mađarskoj, Portugalu, Finskoj i Turskoj. Igrao je za sveučilište Marshall.

Vrijednosnice Osijek dijele prvo mjesto s Kvarnerom na 33 boda, Gorica je treća s 29, a Zagreb na diobi četvrtog mjesta s Kaštelima i Jazinama na 27 bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!