Nogomet

Kapetan Zvonarek svojim golovima odveo Bayern u osminu finala Lige prvaka

Branimir Korać • srijeda, 07.02.2024.
Kapetan Zvonarek svojim golovima odveo Bayern u osminu finala Lige prvaka
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Mladi hrvatski reprezentativac Lovro Zvonarek odveo je Bayern u osminu finala Lige porvaka mladih. U šesnaestini finala Bayern je s 2:0 slavio protiv Basela, a Zvonarek je zabio oba gola...

Dijete Slaven Belupa i jedan od igrača koji bi trebali predstavljati budućnost hrvatskog nogometa, Lovro Zvonarek, ključni je igrač juniorske momčadi minhenskog Bayerna, a to je potvrdio i u šesnaestini finala Lige prvaka mladih.

Igraj na utakmice Lige prvaka mladih na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Upravo Zvonarek bio je prvo ime susreta u Bayernovoj pobjedi 2:0 koja mu je donijela prolaz u osminu finala ovog natjecanja. Protivnik je bio Basel, inače Dinamov krvnik u ovom natjecanju, a Zvonarek je bio dvostruki strijelac.

S kapetanskom trakom oko ruke Zvonarek je prvi put bio precizan u 31. minuti kada je prošao kroz sredinu obrane, došao sam pred vratara i lakoćom zabio.

Drugi pogodak, ujedno gol za zaključenje priče, stigao je i 94. minuti. Ponovno ga braniči Basela nisu mogli ispratiti, ušao je u kazneni prostor i onda mirno pogodio za 2:0.

Zvonarek je odradio cijelu utakmicu, a nastupio je i Ljubo Puljić koji je u 86. minuti ušao umjesto Roberta Ramšaka, još jednog igrača hrvatskih korijena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!