Nogomet

Kapetan Zvonarek svojim golovima odveo Bayern u osminu finala Lige prvaka

Branimir Korać • srijeda, 07.02.2024.
Kapetan Zvonarek svojim golovima odveo Bayern u osminu finala Lige prvaka
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Mladi hrvatski reprezentativac Lovro Zvonarek odveo je Bayern u osminu finala Lige porvaka mladih. U šesnaestini finala Bayern je s 2:0 slavio protiv Basela, a Zvonarek je zabio oba gola...

Dijete Slaven Belupa i jedan od igrača koji bi trebali predstavljati budućnost hrvatskog nogometa, Lovro Zvonarek, ključni je igrač juniorske momčadi minhenskog Bayerna, a to je potvrdio i u šesnaestini finala Lige prvaka mladih.

Igraj na utakmice Lige prvaka mladih na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Upravo Zvonarek bio je prvo ime susreta u Bayernovoj pobjedi 2:0 koja mu je donijela prolaz u osminu finala ovog natjecanja. Protivnik je bio Basel, inače Dinamov krvnik u ovom natjecanju, a Zvonarek je bio dvostruki strijelac.

S kapetanskom trakom oko ruke Zvonarek je prvi put bio precizan u 31. minuti kada je prošao kroz sredinu obrane, došao sam pred vratara i lakoćom zabio.

Drugi pogodak, ujedno gol za zaključenje priče, stigao je i 94. minuti. Ponovno ga braniči Basela nisu mogli ispratiti, ušao je u kazneni prostor i onda mirno pogodio za 2:0.

Zvonarek je odradio cijelu utakmicu, a nastupio je i Ljubo Puljić koji je u 86. minuti ušao umjesto Roberta Ramšaka, još jednog igrača hrvatskih korijena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!