Košarka

ESPN: Hield stiže u Sixerse, Hayward blizu Thundera, Bridges ostaje u Hornetsima

Petar Jenjić • četvrtak, 08.02.2024.
ESPN: Hield stiže u Sixerse, Hayward blizu Thundera, Bridges ostaje u Hornetsima
Foto: EPA

Buddy Hield postaje novi igrač Philadelphia 76ersa u koje stiže iz Indiana Pacersa, Miles Bridges ostaje u Charlotte Hornetsima do kraja sezone, dok bi Kelly Olynyk trebao ubrzo otiću put Toronto Raptorsa...

Uskoro nam dolazi trade deadline, a momčadi u posljednjim satima nastoje završiti poslove. Kako piše ESPN-ov Adrian Wojnarowski, samo danas stiglo je nekoliko novih informacija.

Igraj na utakmice NBA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Miles Bridges ostat će u Charlotte Hornetsima do kraja sezone kada će postati slobodan igrač. To mu je ujedno do sada bio i jedini klub za koji je igrao, a u njega je stigao 2018. godine.

Nadalje, Philadelphia 76ersi u svoje redove doveli su Buddyja Hielda iz Indiana Pacersa za Marcusa Morrisa, Furkana Korkmaza i tri izbora druge runde.

Hield bi mogao biti itekako dobro pojačanje za Sixerse koji se bore za što bolju poziciju u doigravanju, ali bez Joela Embiida koji je trenutno ozlijeđen.

Toronto Raptorsi završavaju posao oko dovođenja centra Kellyja Olynyka, ali i Ochaija Agbaija iz Utah Jazza, u zamjenu za Otta Portera Jr., Kira Lewisa i izbor prve runde ovogodišnjeg drafta.

Dodajmo i to da Sixersi sudjeluju u još jednoj razmjeni, a radi se o Danuelu Houseu koji bi s izborom druge runde ovogodišnjeg drafta trebao otići u Detroit Pistonse preko New York Knicksa.

Oklahoma City Thunder završava razmjenu u kojoj će poslati Trea Manna i Davisa Bertansa u Charlotte Hornetse za Gordona Haywarda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!