Košarka

Beverley pojačava Milwaukee Buckse, Schröder u Brooklyn Netsima

Petar Jenjić • četvrtak, 08.02.2024.
Beverley pojačava Milwaukee Buckse, Schröder u Brooklyn Netsima
Foto: EPA

Patrick Beverley napušta Philadelphia 76erse i postaje novi igrač Milwaukee Bucksa, dok će Dennis Schröder preseliti u redove Brooklyn Netsa. Trade deadline u svom je punom jeku...

Nastavljaju se razmjene u NBA ligi. Već smo pisali da Oklahoma City Thunder završava razmjenu u kojoj će poslati Trea Manna i Davisa Bertansa u Charlotte Hornetse za Gordona Haywarda. Novost je da će u tu razmjenu biti uključen i Vasilije Micić, ali i kompenzacija na draftu.

Igraj na utakmice NBA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nadalje, Toronto Raptorsi nastavljaju poslovati, a jedan od tih poslova jest razmjena Dennisa Schrödera. Njemački razigravač odlazi u Brooklyn Netse, a u suprotnom smjeru ide Thad Young, ali i Spencer Dinwiddie.

Charlotte Hornetsi završavaju razmjenu u kojoj će poslati PJ Washingtona u Dallas Maverickse za Granta Williamsa, Setha Curryja i izbor prve runde drafta. Taj izbor odnosi se na onaj za 2027. godinu. Isto tako, Mavericksi će u svoje redove dovesti Daniela Gafforda iz Washington Wizardsa, dok će u suprotnom smjeru ići Richaun Holmes.

Odličnu razmjenu napravili su Milwaukee Bucksi koji su iz Philadelphia 76ersa doveli Patricka Beverleyja, u zamjenu za Camerona Paynea i izbor druge runde drafta 2027. godine. To će mu biti čak šesti klub u zadnje četiri sezone.

FOTO: EPA/JUSTIN LANE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!