Košarka

Nakić učinkovitiji od Hezonje, ali Real Madrid bolji od Breogana

Petar Jenjić • nedjelja, 11.02.2024.
Nakić učinkovitiji od Hezonje, ali Real Madrid bolji od Breogana
Foto: EPA

Danas smo u španjolskoj ACB ligi imali priliku gledati hrvatski dvoboj, a kao pobjednik izašao je Real Madrida za koji je igrao Mario Hezonja. Vodeća ekipa lige slavila je kod Breogana...

S dobrim igrama nastavlja Real Madrid koji je danas igrao na gostovanju kod Breogana kojeg vodi Veljko Mršić. Kraljevski klub upisao je novu prvenstvenu pobjedu i sada je na omjeru 19-3.

Igraj na utakmice Primere na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Breogan je prošle sezone dobio Real Madrid na svom terenu, danas je isto bio blizu, ali gosti su ipak slavili sa 80:73. Susret su prelomili u posljednjoj četvrtini koju su dobili s 26:16.

Matej Rudan nije igrao za domaće, dok je Toni Nakić za 22 i pol minute ubacio 11 poena (2/2 za dva, 2/5 za tricu, slobodna bacanja 1/2) i tome dodao dva skoka i jednu asistenciju. Najbolji je kod Breogana bio Ben McLemore s 21 košem i pet skokova.

Real je predvodio Sergio Llull sa 17 koševa, a na terenu je nešto manje od 21 minutu proveo Mario Hezonja. Hrvatski košarkaš susret je zaključio sa šest poena (3/4 za dva, 0/1 za tricu) i tome dodao šest skokova i jednu asistenciju.

Breogan je trenutno pretposljednji na omjeru 6-16.

ACB, 22. kolo:
Breogan - Real Madrid 73:80

FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!