Košarka

Cedevita oslabljena na završnici SuperSport Kupa Krešimira Ćosića: 'Protiv nas su uglavnom svi favoriti'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.02.2024.
Cedevita oslabljena na završnici SuperSport Kupa Krešimira Ćosića: 'Protiv nas su uglavnom svi favoriti'
Foto: Šime Zelić/PIXSELL

Ovog tjedna u Splitu se igra završni turnir SuperSport Kupa Krešimira Ćosića. Na njemu nastupa i Cedevita Junior koja u četvrtfinalu igra protiv Dinama...

Nakon što su se dva puta susreli u sklopu prvenstva, Cedevita Junior i Dinamo sastat će se i u četvrtfinalu SuperSport Kupa Krešimira Ćosića. Svaka momčad upisala je po jednu pobjedu u tim susretima.

Igraj na utakmice SuperSport Kupa Krešimira Ćosića na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Očekujem zanimljivu i uzbudljivu utakmicu. Dinamo ima jako puno kvalitetnih individualca, a mi dolazimo sa skraćenom rotacijom, što nije nikakav izgovor. Kup je specifično natjecanje jer je sve moguće u jednoj utakmici i zato ćemo dati sve od sebe pa se nadam što boljem rezultatu na završnici u Splitu", istaknuo je Renato Serdarušić.

Izostat će Josip Batinić i Jan Kosi koji zbog ozljeda neće biti na raspolaganju u Splitu.

"Naš najveći problem trenutno je skraćena rotacija, no mi ćemo uvijek dati sve od sebe. Međutim, protiv nas su uglavnom svi favoriti jer igramo samo s jednim visokim igračem. Nadam se da nećemo imati dodatnih ozljeda što bi nas još više unazadilo, ali igrat ćemo kao prava ekipa i kako najbolje znamo pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti", dodaje trener Damir Mulaomević.

Cedevita Junior i Dinamo bit će u akciji već sutra od 20 sati, a prije njih igrat će od 17 sati Dubrava i Vrijednosnice Osijek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!