Ostali sportovi

Odbojkaši Mladosti na teškim ispitima za kraj puta u MEVZA ligi

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 12.02.2024.
Odbojkaši Mladosti na teškim ispitima za kraj puta u MEVZA ligi
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Mladost ne može do doigravanja u MEVZA ligi, ali bez obzira na to u posljednja dva nastupa pokušat će doći do pobjede.

Odbojkaše Mladosti čeka još zadnji izazov u MEVZA ligi, u domaćoj dvorani će u utorak u 16:30 igrati protiv mađarskog Elore-Foxconn a u četvrtak im u goste dolazi slovenski Calcit Kamnik (16.30), vodeća momčad MEVZA lige. Mladostaši više nemaju mogućnosti prolaska u daljnje natjecanje, u dosadašnjih sedam utakmica zabilježili su dvije pobjede i pet poraza, uspješni su bili tek protiv domaćih protivnika Ribole Kaštele i Murse Osijek.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trener Mladosti Ratko Peris uoči zadnje dvije utakmice u MEVZA ligi rekao je: "Zadnje dvije utakmice zapravo ne određuju ništa više jer u play-off ne možemo više ući što naravno ne znači da nemamo želje pokazati najbolje što znamo, pogotovo jer ćemo igrati protiv dvije momčadi iz vrha tablice. Ali s druge strane ritam nam je strašan zadnje vrijeme, igramo svakih par dana i obzirom da ne možemo ništa više promijeniti moram kao trener paziti i kako rasporediti igrače jer se već osjeća i umor. Trenutak nam je naime malo kompliciran, ispred nas su i tri jako bitne utakmice u domaćem prvenstvu, već u subotu protiv Centrometala, pa onda protiv Murse i Ribole Kaštele."

Jeste li više očekivali od ove sezone u MEVZA ligi? "Pa teško je reći. Očekivanja mene kao trenera su uvijek veća, svakako sam želio da se borimo i pokažemo najviše što možemo, ali realno su druge lige jače, slovenska pogotovo a i austrijska. Sve počinje financijama a mi smo već unaprijed odredili da nam je bitno domaće prvenstvo i razvijanje mladih igrača i na tome i radimo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!