Tenis

Pavić i Arevalo zaključili nastup na startu Rotterdama

Petar Jenjić • srijeda, 14.02.2024.
Pavić i Arevalo zaključili nastup na startu Rotterdama
Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

Marcelo Arevalo i Mate Pavić upisali su poraz u prvom meču na ATP turniru u Rotterdamu. Bolji su od njih bili Aleksander Bublik i Lorenzo Musetti...

Kazahstanac Aleksander Bublik koban je za hrvatske tenisače. Nakon što je u pojedinačnoj konkurenciji ATP turnira u Rotterdamu svladao Bornu Ćorića, danas je bio bolji i od Mate Pavića u konkurenciji parova.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pavić je igrao u paru s Marcelom Arevalom, a Bublik s Talijanom Lorenzom Musettijem. Kazahstansko-talijanska kombinacija bila je bolja od hrvatsko-salvadorške i sada će igrati četvrtfinale turnira.

U prvom setu Arevalo i Pavić nisu imali nijednu break šansu, a njihovi protivnici iskoristili su jednu od svoje dvije za 7:5. Nešto drugačija situacija bila je u drugom setu koji je bio još neizvjesniji.

Bublik i Musetti prvi su oduzeli servis i poveli s 4:2, ali Arevalo i Pavić su uzvratili i izborili tie-break. Hrvatsko-salvadorška kombinacija imala je jednu set loptu u 13. igri, dok su njihovi protivnici uspješno iskoristili svoju treću šansu za pobjedu.

Spomenutom dvojcu ovo je bio tek treći zajednički meč i do sada je imao polovičan učinak.

ATP Rotterdam, osmina finala:
Aleksander Bublik/Lorenzo Musetti - Marcelo Arevalo/Mate Pavić 7:5, 7:6 (8)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!