Košarka

Grizzliesi bolji od Bucksa, Wolvesi lako slavili u Portlandu

Petar Jenjić • petak, 16.02.2024.
Grizzliesi bolji od Bucksa, Wolvesi lako slavili u Portlandu
Foto: EPA

Jako zanimljivo bilo je u Memphisu gdje su Grizzliesi bili bolji od Milwaukee Bucksa. Nešto manje interesantno bilo je u Portlandu gdje su visoku pobjedu upisali Minnesota Timberwolvesi...

Memphis Grizzliesi upisali su veliku pobjedu protiv Milwaukee Bucksa. Na domaćem terenu slavili su sa 113:110 i tako stigli do okruglog 20. slavlja sezone, dok su Bucksi pali na 35-21.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Memphis je vodio devet razlike (113:104), 49 sekundi prije kraja, ali dvije trice Malika Beasleyja donijele su dramu u završnim sekundama. Međutim, zadnji napad nije bio učinkovit od strane Milwaukeeja, a tricu je promašio Damian Lillard.

Grizzliese su do pobjede predvodili s 27 poena GG Jackson i Ziaire Williams, dok je Vince Williams Jr. dodao 18 koševa, 12 skokova i sedam asistencija.

Svoj 43. double-double sezone upisao je Giannis Antetokounmpo s 35 koševa i 12 asistencija, Damian Lillard dodao je 24 poena, pet skokova i sedam asistencija.

Posljednja utakmica uoči All-Star pauze odigrana je u Portlandu, ali nije ponudila ni dašak dramatike. Minnesota Timberwolvesi upisali su svoju četvrtu uzastopnu pobjedu, a od Trail Blazersa su bili bolji sa 128:91.

Do slavlja ih je predvodio Anthony Edwards s 34 poena, šest skokova i sedam asistencija, Karl-Anthony Towns dodao je 23 koša i osam skokova.

Najbolji je kod Trail Blazersa bio Jerami Grant s 20 koševa, Scoot Henderson dodao je 15 poena.

NBA:
Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 113:110
Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves 91:128

FOTO: EPA/ADAM DAVIS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!