Tenis

Nikola Mektić izborio polufinale parova protiv Ivana Dodiga

Petar Jenjić • petak, 16.02.2024.
Nikola Mektić izborio polufinale parova protiv Ivana Dodiga
Foto: EPA

Nikola Mektić odigrao je dobar meč s Wesleyjem Koolhofom i izborio plasman u polufinale parova na ATP turniru u Rotterdamu. Danas su u dva seta bili bolji od Alexandera Erlera i Lucasa Miedlera...

Jedan hrvatski tenisač sigurno će igrati u finalu ATP turnira koji se ovog tjedna odvija u Rotterdamu. Danas je do plasmana u polufinale stigao Nikola Mektić koji igra u kombinaciji s Nizozemcem Wesleyjem Koolhofom.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatsko-nizozemski par igrao je danas u četvrtfinalu protiv austrijske kombinacije <Alexander Erler/Lucas Miedler i došao do pobjede od 6:3, 7:6 nakon jednog sata i 26 minuta provedenih na terenu.

U cijelom meču bili su suočeni s dvije break šanse, ali obje su spasili. Jedan break u drugom je setu bio dovoljan, dok ih u drugom nije bilo.

U 13. igri poveli su s 5:1, Austrijanci su poravnali na 5:5, ali s dva uzastopna poena ipak je hrvatsko-nizozemski dvojac priveo meč kraju.

Bio im je ovo drugi međusobni dvoboj i druga pobjeda Koolhofa i Mektića koji će u polufinalu igrati protiv Ivana Dodiga i Austina Krajiceka.

ATP Rotterdam, četvrtfinale:
Wesley Koolhof/Nikola Mektić - Alexander Erler/Lucas Miedler 6:3, 7:6 (5)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!