Nogomet

Ljubičićev prvijenac u pobjedi AEK-a za preuzimanje vrha, Kotarski nije spriječio visok poraz PAOK-a

Mihaela Bradovski • nedjelja, 18.02.2024.
Ljubičićev prvijenac u pobjedi AEK-a za preuzimanje vrha, Kotarski nije spriječio visok poraz PAOK-a
Foto: Pixsell

Grci igraju susrete 23. kola, a nedjelja je donijela vrlo zanimljiv program. U središtu pozornosti bio je dvoboj između PAOK-a i Olympiakosa...

Momčad AEK-a preuzela je vodeću poziciju na ljestvici grčkog prvenstva nakon što je slavila s 3:0 na svom travnjaku protiv posljednjeplasirane Kifsie.

Igraj na utakmice grčkog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno) S ovom pobjedom preskočila je PAOK koji je u utakmici kola ugostio Olympiakos i upisao uvjerljiv poraz 1:4.

Na odmoru je na semaforu stajalo 1:1, Olympiakos je prvi stigao do pogotka u 29. minuti preko Frana Navarra, a deset minuta kasnije Kiril Despodov je poravnao na 1:1.

U drugom dijelu već u 54. minuti Daniel Podence pogađa za 2:1 da bi u posljednjih deset minuta Ayoub El Kaabi s dva pogotka odveo Olympiakos na visokih 4:1.

Dominik Kotarski branio je cijelu utakmicu za PAOK.

Posrtaj PAOK-a iskoristio je AEK koji je imao vrlo jednostavan posao protiv fenjeraša Kifsije. Taj posao bio je dodatno olakšan nakon što je u četvrtoj minuti Vasilios Spinos zaradio isključenje.

Sredinom prvog dijela Levi Garcia postiže dva pogotka za odvajanje AEK-a, a točku na i stavio je donedavni član Dinama Robert Ljubičić koji je u sudačkoj nadoknadi pogodio za 3:0.

Ljubičić je igrao od 71. minute, a kod gostiju Luka Capan bio je na terenu do 73. minute dok je Dario Čanađija odigrao cijelu utakmicu.

FOTO: RAFAIL GEORGIADES/EUROKINISS/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!