Nogomet

Hrvatski stručnjak preuzima mjesto izbornika Bahreina

Petar Jenjić • utorak, 20.02.2024.
Hrvatski stručnjak preuzima mjesto izbornika Bahreina

Bahreinski nogometni savez objavio je vijest o novom izborniku. Radi se o hrvatskom treneru Draganu Talajiću koji je do sada radio kao tehnički direktor u istom savezu...

Reprezentacija Bahreina imenovala je novog izbornika, a to će biti hrvatski trener Dragan Talajić. Vijest je službeno objavio tamošnji nogometni savez.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nekadašnji vratar, a danas 58-godišnji trener, koji je s dosta uspjeha vodio mnoge klubove Azije i Bliskog istoka, stići će u glavni grad Manamu ovaj tjedan. Detalji ugovora nisu objavljeni.

Bahrein je nastupao na Azijskom kupu i zaključio svoj nastup u osmini finala kada ih je s 3:1 svladao Japan. Prošlog tjedna sporazumno je raskinut ugovor s izbornikom Juanom Antoniom Pizzijem.

Prvi izazov novog izbornika bit će kvalifikacijska utakmica protiv Nepala 21. ožujka za Svjetsko prvenstvo. Dvije najbolje reprezentacije u skupini (UAE, Bahrein, Jemen, Nepal), proći će u treću rundu kvalifikacija.

Talajić je bio tehnički direktor reprezentacije, a ranije je kroz karijeru vodio brojne klubove poput Al Ittihada s kojim je osvojio azijsku Ligu prvaka, kao i: Al-Wehdatu, Al-Faisaly, Al Tai, Muangthong United i Kuwait SC.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!