Nogomet

Betis prodao trećinu raspoloživih ulaznica za utakmicu u Zagrebu

HINA, Petar Jenjić • utorak, 20.02.2024.
Betis prodao trećinu raspoloživih ulaznica za utakmicu u Zagrebu
Foto: EPA

Glasnogovornica Betisa objavila je da je klub prodao oko 400 ulaznica svojim navijačima za gostovanje kod Dinama na Maksimiru. Prvi i posljednji put ovaj je klub u Hrvatskoj gostovao 2013. godine kada je odigrao 1:1 protiv Rijeke u skupini Europske lige...

Španjolski Betis dobio je 1254 ulaznice za utakmicu s Dinamom u Zagrebu, a prodao ih je oko 400 svojim navijačima, rekla je Betisova glasnogovornica u utorak navečer. Svojim navijačima nudio je ulaznice po cijeni od 15 eura.

Igraj na Dinamo - Betis na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U srijedu u 10 sati poletjet će španjolska ekipa prema Hrvatskoj, a trener Manuel Pellegrini objavio je imena 19 putnika.

Među njima nema braniča Germana Pezzelle, koji zbog skupljenih žutih kartona nema pravo nastupa, ali je u avionu mjesto našao napadač Cedric Bakambu.

Kongoanac je zbog Afričkog prvenstva propustio prvi ogled. To je jedina promjena u odnosu na utakmicu odigranu na stadionu Benito Villamarin prije tjedan dana.

Betis je tijekom prošlosti samo jednom gostovao u Hrvatskoj u europskim natjecanjima, s Rijekom je odigrao 1:1 u listopadu 2013. u skupini Europske lige.

FOTO: EPA/Roman Rios

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!