Košarka

Bojan Bogdanović pod upitnikom za nastup protiv Sixersa

Petar Jenjić • četvrtak, 22.02.2024.
Bojan Bogdanović pod upitnikom za nastup protiv Sixersa
Foto: EPA

New York Knicksi trenutno su na nizu od četiri poraza, a ni večeras neće moći računati na neke jako važne igrače poput Juliusa Randlea. Pod znakom pitanja je i igranje Bojana Bogdanovića...

New York Knicksi u noći s četvrtka na petak igraju na gostovanju kod Philadelphia 76ersa, a jedan od igrača za kojeg se nadaju da će se vratiti u nastavku sezone definitivno je Julius Randle.

Igraj na Sixers - Knicks na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Randle je pretrpio ozljedu protiv Miami Heata 27. siječnja i još uvijek ostaje pitanje kada će točno zaigrati te hoće li mu biti potrebna operacija kako bi otklonio probleme.

"Postoje određeni koraci, to je proces, moram sve odvagnuti. Sada sam samo fokusiran na to kako izbjeći operaciju i vratiti se na teren što je prije moguće."

Jedan od igrača koji je pod znakom pitanja za nastup je i Bojan Bogdanović zbog problema s listom. U sličnom je stanju s ozljedom i Isaiah Hartenstein, dok su do daljnjeg van terena još OG Anunoby i Mitchell Robinson.

Hrvatski košarkaš za Knickse je do sada odigrao dvije utakmice te za 28 minuta u prosjeku bilježio je 13 poena i 3.5 skokova uz 43.5 posto šuta iz igre.

Knicksi kao četvrtoplasirana momčad Istoka (33-22) igra protiv Sixersa koji su na petom mjestu s jednom pobjedom manje. U zadnje četiri utakmice upisali su sva četiri poraza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!