Košarka

Oslabljeni Knicksi visoko izgubili, dobra partija Bogdanovića, nova pobjeda Šarićevih Warriorsa

Petar Jenjić • srijeda, 28.02.2024.
Oslabljeni Knicksi visoko izgubili, dobra partija Bogdanovića, nova pobjeda Šarićevih Warriorsa
Foto: EPA

New York Knicksi upisali su visok poraz pred svojim navijačima bez nekoliko standardnih prvotimaca, a dobru utakmicu odigrao je Bojan Bogdanović. Dario Šarić je s Golden State Warriorsima došao do pobjede kod Washington Wizardsa...

Dobru formu nastavljaju Golden State Warriorsi koji su na gostovanju kod Washington Wizardsa stigli do devete pobjede u zadnjih 11 utakmica. Slavili su sa 123:112 i nanijeli novi poraz protivniku koji za pobjedu ne zna još od kraja siječnja.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvo ime Warriorsa bio je Klay Thompson s 25 poena (trica 6/11). Dario Šarić odigrao je nešto manje od 14 minuta i dodao pet poena (1/3 za dva, 1/2 za tricu) i jednu asistenciju.

Najbolji je u redovima Wizardsa bio Kyle Kuzma s 27 koševa i 12 skokova.

Bez pet igrača sinoć su igrali New York Knicksi i to se odmah osjetilo na rezultatu. U Madison Square Gardenu gostovali su New Orleans Pelicansi koji su slavili s visokih 115:92. Domaćin je igrao bez: Jalena Brunsona, Isaiaha Hartensteina, Mitchella Robinsona, OG Anunobyja i Juliusa Randlea.

Pobjedničku momčad predvodio je Trey Murphy III s 26 poena i sedam skokova, dok je Brandon Ingram dodao 24 koša, šest skokova i pet asistencija.

Donte Di Vincenzo ubacio je 23 koša za Knickse, Bojan Bogdanović dodao je 20 poena (2/4 za dva, 4/10 za tricu, slobodna bacanja 4/4), četiri skoka i pet asistencija za 29 minuta provedenih na terenu.

Atlanta Hawksi i bez Trae Younga igraju dobro, a sinoć su glatko na domaćem terenu svladali Utah Jazz. Poveli su s 12:0 i prednost sačuvali do kraja, do konačnih 124:97.

Jalen Johnson s 22 poena, 13 skokova i šest asistencija predvodio je Hawkse, dok je De'Andre Hunter dodao 20 koševa i pet asistencija.

Luka Šamanić nije igrao za goste kod kojih je najbolji bio Collin Sexton s 22 koša i šest ukradenih lopti.

NBA:
Washington Wizards - Golden State Warriors 112:123
Atlanta Hawks - Utah Jazz 124:97
New York Knicks - New Orleans Pelicans 92:115

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!