Nogomet

Jeličić: 'Rijeka i dalje ima prednost, još uvijek ima najmanji pritisak'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 29.02.2024.
Jeličić: 'Rijeka i dalje ima prednost, još uvijek ima najmanji pritisak'
Foto: Admir Buljubašić/HINA

Gorica je upisala uvjerljiv poraz u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa protiv Dinama. Modri su slavili s 4:0...

Trener Gorice Dinko Jeličić ističe kako je Dinamo zasluženo slavio, njegova momčad nije bila dovoljno agresivna i nije tako mogla konkurirati Modrima.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Zasluženo, Dinamo je od početka dobro ušao u utakmicu, mi smo bili s prelabavim gardom, imam dubok osjećaj da smo prelako izgubili. Plan je bio da budemo agresivniji i čvršći, a koliko je taj prvi gol usmjerio utakmicu, vjerojatno je, a onda nas je dotukao taj brzi drugi gol. Nakon toga smo kroz igru i stvorili neke situacije, ali na kraju, ako želiš izvući bilo što iz utakmice protiv Dinama kada igraš na Maksimiru, mora to biti puno kvalitetnije, žešće, energičnije, borbenije, moraš odigrati bolju obranu, a ono što stvoriš prema naprijed, moraš biti koncentriraniji i realizirati. Mi nismo bili na tom tragu i Dinamo je zasluženo dobio."

U utrci za naslov prvaka u ovom trenutku prednost ipak daje Riječanima.

"I dalje ostajem pri tome, Rijeka i dalje ima tu prednost. Kao što sam i prije rekao još uvijek Rijeka ima najmanji pritisak. Dinamo tada još uvijek nije bio prošao Betis u Europi i mislim da je s aspekta prvenstva to sada još jedan hendikep za Dinamo, pogotovo u ovom tri s tri natjecanja. Nije lako to sve gurati iako ovi momci koji su igrali manje, pokazali su ovdje ono što svi znamo da Dinamo ima dvije momčadi al pari gdje je samo pitanje trenutne forme tko će iskočiti. No neće im biti lagano, ako moram dati nekakvu prednost, još uvijek bih dao malo prednost Rijeci."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!