Košarka

Clippersi mogu i bez Zupca, Šarić s Warriorsima do pobjede u Torontu

Petar Jenjić • subota, 02.03.2024.
Clippersi mogu i bez Zupca, Šarić s Warriorsima do pobjede u Torontu
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi na domaćem su parketu bez većih poteškoća svladali Washington Wizardse. Isto tako, novu pobjedu upisali su i Golden State Warriorsi koji su gostovali kod Toronto Raptorsa...

Turneju po Istočnoj konferenciji nastavili su Golden State Warriorsi koji su upisali treću uzastopnu pobjedu, a čak osmu zaredom na gostovanjima. Sinoć su slavili kod Toronto Raptorsa sa 120:105.

Igraj na ABA ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvo ime momčadi bio je Steph Curry s 25 poena, šest skokova i šest asistencija, dok je Jonathan Kuminga dodao 24 koša i šest skokova. Dario Šarić igrao je nešto manje od šest minuta te dodao dva poena (1/2 za dva) i dvije asistencije.

Najbolji je kod Raptorsa bio RJ Barrett s 23 poena, a problem za Toronto mogla bi stvoriti ozljeda Scottieja Barnesa koji je slomio lijevi srednji prst u završnici prvog poluvremena.

Ivica Zubac nije bio u kadru Los Angeles Clippersa zbog bolesti s kojom ima problema još od prošlog tjedna. Ipak, njegova momčad glatko je na domaćem terenu slavila protiv Washington Wizardsa sa 140:115.

Najučinkovitiji je kod Clippersa bio James Harden s 28 poena i osam asistencija, dok je Kawhi Leonard dodao 27 koševa i devet skokova.

Goste je predvodio Kyle Kuzma koji je ubacio 32 poena i dodao sedam skokova. Njegova momčad za pobjedu ne zna još od 30. siječnja.

NBA:
Toronto Raptors - Golden State Warriors 105:120
LA Clippers - Washington Wizards 140:115

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!