Košarka

Denver Nuggetsi i Boston Celticsi igrat će međusobno u Abu Dhabiju

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 06.03.2024.
Denver Nuggetsi i Boston Celticsi igrat će međusobno u Abu Dhabiju
Foto: EPA

NBA liga objavila je da će Denver Nuggetsi i Boston Celticsi ovog listopada igrati u Abu Dhabiju. Radi se o dvije pripremne utakmice za koje se nadaju da će "biti katalizator za nastavak rasta igre u regiji"...

Aktualni NBA prvaci Denver Nuggetsi susrest će se s Boston Celticsima u dvije predsezonske utakmice u Abu Dhabiju ovog listopada, objavila je liga u srijedu.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nuggetsi, čija momčad uključuje dvostrukog najkorisnijeg igrača Nikolu Jokića, i Celticsi, koji među svojim igračima računaju na peterostrukog All-Star igrača Jaysona Tatuma, susrest će se 4. i 6. listopada u Abu Dhabiju.

Prošlog lipnja, Denver je pobijedio Miami Heat i osvojio svoj prvi NBA naslov u 47-godišnjoj NBA povijesti momčadi, dok je Boston izgubio u pretposljednjoj rundi doigravanja.

"Uzbuđeni smo što ćemo u Abu Dhabi dovesti dvije najbolje momčadi u NBA ligi, Celticse i Nuggetse", rekao je Mark Tatum, zamjenik povjerenika lige, u izjavi za javnost.

"Postoji nevjerojatan zamah oko košarke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i na cijelom Bliskom istoku, i vjerujemo da će ove igre, kao i naši cjelogodišnji napori u razvoju i angažiranju navijača, biti katalizator za nastavak rasta igre u regiji."

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!