Nogomet

Omerović: 'Navijači mogu očekivati da ćemo se na Rujevici potući i dati svoj maksimum'

Filip Mihoković • petak, 08.03.2024.
Omerović: 'Navijači mogu očekivati da ćemo se na Rujevici potući i dati svoj maksimum'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Osijek, potaknut dobrom predstavom u remiju s Dinamom, traži prvu pobjedu u četiri utakmice kod vodeće momčadi prvenstva, Rijeke, a Nail Omerović je najavio žestoku borbu za bodove...

Ovo 26. kolo SuperSport HNL-a obilježit će okršaj prve momčadi na ljestvici, Rijeke i četvrtoplasiranog Osijeka. Momčad Zorana Zekić u prošlotjednom susretu na Opus Areni izborila je remi 1:1, ispustivši sva tri boda primivši izjednačujući pogodak u sudačkoj nadoknadi. Unatoč tome, dojam pokazanog je zadovoljavajuć te Slavonci putuju u Rijeku gladni novih uspjeha, a branič Osijeka, Nail Omerović, u susretu se nada pobjedi zahvaljujući kvalitetnoj pripremi:

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Protiv Dinama smo bili kakvi smo i htjeli biti te kako smo i radili kroz tjedan. Tako smo se pripremali za Rijeku i nadamo se uzeti tri boda, tome se nadamo i tako se pripremamo za svaku utakmicu."

Osijek se uspio oporaviti nakon bolnog poraza protiv Lokomotive u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa, a 21-godišnji branič Osijeka nada se da je dobra partija protiv Dinama u momčadi probudila glad za pobjedama:

"Ekipa se poslije Dinama napunila samopouzdanjem, odigrali smo dobru utakmicu i vjerujemo u sebe i da možemo nešto napraviti u Rijeci. Rijeka je prva na tablici, nadamo se da ćemo se i mi vratiti na pozitivnu granu i da ćemo krenuti s pobjedama. Svi se nadamo da ćemo uzeti tri boda, ako ne, barem odigrati dobru utakmicu."

Omerović je ove sezone za Osijek standardan u početnih 11, a nije mu problem ni igrati na neprirodnim pozicijama. Na Rujevici se nada dobroj podrški navijača, a poručio im je da u susretu mogu očekivati tešku borbu za bodove:

"Odradit ću koliko mogu poziciju na kojoj me trener vidi. Nadam se da će naših navijača u Rijeci biti u što većem broju, mogu očekivati da ćemo se potući s Rijekom i dati svoj maksimum."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!