Tenis

Navarro šokirala Sabaljenku, Yuan preokretom svladala Kasatkinu

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 14.03.2024.
Navarro šokirala Sabaljenku, Yuan preokretom svladala Kasatkinu
Foto: EPA

Dvije američke tenisačice izborile su četvrtfinale Indian Wellsa sinoć. Nakon što je Emma Navarro izbacila Arinu Sabaljenku, Coco Gauff bila je bolja od Elise Mertens...

Američki ljubitelji tenisa imali su razloga za veselje u srijedu na Indian Wellsu, gdje su domaći predstavnici ostvarili stopostotan učinak u prva tri nastupa u mečevima osmine finala.

Igraj na Indian Wells (ž) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon što je Emma Navarro šokirala drugu igračicu svijeta Arinu Sabaljenku sa 6:3, 3:6, 6:2 i prvi put u karijeri došla do četvrtfinala u Indian Wellsu, najbolje rangirana američka tenisačica Coco Gauff je za nešto više od sat vremena projurila do četvrtfinala pokraj Belgijke Elise Mertens svladavši ju sa 6:0, 6:2.

Za Gauff je to drugo četvrtfinale zaredom u Indian Wellsu, a za plasman u svoje prvo polufinale na ovom turniru, aktualna pobjednica US Opena će morati pobijediti Kineskinju Yuan Yue koja je preokretom bila bolja od Darije Kasatkine. Slavila je sa 4:6, 6:4, 6:3.

Do plasmana u sljedeću rundu stigla je i Maria Sakkari koja je igrala protiv Francuskinje Diane Parry. Nakon dva sata i 12 minuta igre, grčka tenisačica slavila je sa 6:2, 3:6, 6:3 i sada će igrati protiv Navarro.

Indian Wells (ž), osmina finala:
Coco Gauff - Elise Mertens 6:0, 6:2
Emma Navarro - Arina Sabaljenka 6:3, 3:6, 6:2
Maria Sakkari - Diane Parry 6:2, 3:6, 6:3
Yue Yuan - Daria Kasatkina 4:6, 6:4, 6:3

FOTO: EPA/RAY ACEVEDO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!