Nogomet

Fenerbahče slavio u Trabzonu, Livaković pogođen s tribina dok mu se ukazivala pomoć

Branimir Korać • nedjelja, 17.03.2024.
Fenerbahče slavio u Trabzonu, Livaković pogođen s tribina dok mu se ukazivala pomoć
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Veliki dvoboj turskog prvenstva između Trabzonspora i Fenerbahčea kao i obično igran je u vrućoj atmosferi koju su dodatno podgrijavali i igrači na travnjaku. Završilo je pobjedom Fenera 3:2, važnom pobjedom u borbi za naslov prvaka...

Utrka za naslov prvaka Turske je nastavljena, Galatasaray i Fenerbahče upisali su pobjedu u 30. kolu i to i jedni i drugi na gostovanjima uz dosta muke. Nakon što je Galatasaray slavio u gostima kod Kasimpase s 4:3, Fenerbahče je kod Trabzonspora upisao pobjedu 3:2.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Fener je odlično krenuo u utakmicu i riješio je prvo poluvrijeme u svoju korist s 2:0 golovima Freda, ali domaćin se vratio u utakmicu u drugom dijelu.

U 63. minuti Enis Bardhi je krasno pogodio iz slobodnog udarca, visoko u bliži kut, Dominik Livaković nije dohvatio loptu.

15 minuta kasnije već je 2:2, ovaj put dosuđen je kazneni udarac za domaćina kojeg Trezeguet pretvara u pogodak.

Ipak u 87. minuti, svega četiri minute nakon ulaska u igru, Michy Batshuayi vraća goste u vodstvo.

U sudačkoj nadoknadi bilo je svega, Livaković je u jednom trenutku prilikom izbijanja lopte u korner, nezgodno doskočio na nogu suigrača, tu je stradao gležanj i morala mu se ukazati pomoć. Dok je bio okružen liječnicima, s tribina je pogođen kovanicom pri čemu mu je raskrvavljena brada.

Ipak, Livaković je nastavio s igrom, a na terenu je do kraja bilo više naguravanja i obračuna nego nogometa. Susret je produžen za 15 minuta, a okončan je slavljem gostiju.

Livaković je odradio cijelu utakmicu dok je Mislav Oršić prvi put bio na klupi Trabzonspora.

Na vrhu je razmak ostao isti, Galatasaray ima i dalje dva boda prednosti nad Fenerbahčeom. Trećeplasirani Trabzonspor kasni za Fenerom 30 bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!