Nogomet

[VIDEO] Neredi na travnjaku Trabzonspora, navijač udario Livakovića

Branimir Korać • nedjelja, 17.03.2024.
[VIDEO] Neredi na travnjaku Trabzonspora, navijač udario Livakovića
Foto: Damir Senčar/HINA

Tijekom i nakon susreta između Trabzonspora i Fenerbahčea vladao je potpuni kaos, a posljedice će na kraju osjećati i Dominik Livaković koji je zaradio i udarac u glavu nakon susreta...

U prosincu prošle godine turski nogomet našao se u središtu skandala kada je nakon susreta između Ankaragucua i Rizespora nokautiran sudac Halil Umut Meler. Tada je Turski nogometni savez najavio uvođenje reda, zaštitu sudaca i igrača, ali koliko je sve uspješno obavljeno, pokazuje današnji dvoboj između Trabzonspora i Fenerbahčea.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Praktički tijekom cijelog susreta na teren su ubacivani razni predmeti, a u sudačkoj nadoknadi, dok je ležao na travi prilikom ukazivanja pomoći, kovanicom je s tribina pogođen Dominik Livaković pri čemu mu je zaradio poveću posjekotinu na bradi.

Susret je nekako priveden kraju, međutim nakon što je završen, uslijedili su novi neredi i to na travnjaku.

Domaćim navijačima nije se svidjelo što su igrali Fenerbahčea na travnjaku proslavili pobjedu, nastala je velika gužva, a dok je išao prema svlačionici još jednom je stradao Livaković.

Jedan od huligana koji se nalazio na travnjaku zaletio se prema Livakoviću i udario ga šakom u glavu.

Zaštitar je zadržao napadača, ali vrlo kratko, ovaj se oslobodio i pobjegao, a Livaković je u međuvremenu otišao prema tunelu i svlačionicama.

Turci ponovno najavljuju obračun s odgovornima, ali iskustvo nas uči da će biti jako teško promijeniti nešto što se nije već desetljećima uspjelo promijeniti.

Inače, spomenimo i kako je susret sudio sudac s početka priče - Halil Umut Meler.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!