Ostali sportovi

Trener Filipa Hrgovića potvrdio borbu protiv Daniela Duboisa

Petar Jenjić • srijeda, 20.03.2024.
Trener Filipa Hrgovića potvrdio borbu protiv Daniela Duboisa
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Trener Filipa Hrgovića, Ronnie Shields, objavio je da će se hrvatski boksač boriti protiv Daniela Duboisa u Saudijskoj Arabiji početkom lipnja...

Čini se da je došao kraj trakavici oko sljedeće borbe Filipa Hrgovića. Naime, njegov trener Ronnie Shields gostovao je u podcastu W.A.W Boxinga i rekao da će se hrvatski boksač boriti protiv Daniela Duboisa.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Upravo smo saznali da će se Filip boriti 1. lipnja, a protivnik će mu biti Daniel Dubois. Borba će se održati u Saudijskoj Arabiji. Radi se o broju jedan na svijetu i obaveznom izazivaču za IBF-ovm pojas. Bez obzira na to što mislili o njemu, svi koji su stali u ring protiv njega su izgubili i ako nastavi tim putem, bit će svjetski prvak."

I Dubois i Hrgović svoje su zadnje mečeve odradili 23. prosinca u Rijadu. Britanac je prekidom u desetoj rundi bio bolji od Jarrella Millera, dok je Hrgović nokautirao Marka de Morija u prvoj rundi. Ovo će hrvatskom borcu definitivno biti najveći izazov u dosadašnjoj karijeri.

Britanac je u 22 profesionalne borbe upisao 20 pobjeda i dva poraza. Prije četiri godine nokautirao ga je Joe Joyce za titulu najjačeg europskog teškaša, dok je u Wroclawu prošle godine od njega bolji bio Oleksandr Usik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!