Košarka

Zubac s Clippersima do nove pobjede, ali uz probleme s prekršajima

Petar Jenjić • subota, 23.03.2024.
Zubac s Clippersima do nove pobjede, ali uz probleme s prekršajima
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi slavili su u drugoj uzastopnoj utakmici protiv Portland Trail Blazersa. Ivica Zubac igrao je solidnu rolu, ali i ušao u probleme s prekršajima...

Drugu međusobnu utakmicu u razmaku od dva dana odigrali su Portland Trail Blazersi i Los Angeles Clippersi, a ishod je bio isti. Do pobjede je stigla gostujuća ekipa koja je opravdala status favorita i slavila rezultatom 125:117.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvo ime Clippersa bio je Paul George s 31 poenom, Kawhi Leonard dodao je 22 koša i šest skokova. Ivica Zubac ubacio je šest poena (3/3 za dva), skupio osam skokova, ali i pet osobnih grešaka za nešto manje od 18 minuta u igri.

Najbolji je u redovima Blazersa bio Scott Henderson s 24 koša i deset asistencija, Kris Murray dodao je 21 koš i sedam skokova.

Indiana Pacersi upisali su pobjedu na gostovanju kod Golden State Warriorsa sa 123:111. Tako su učvrstili šesto mjesto na Istoku s okruglom 40. pobjedom, dok su Warriorsi na Zapadu deseti, s dvije pobjede iza LA Lakersa.

Tyrese Haliburton s 26 koševa, 11 asistencija i četiri ukradene lopte predvodio je Pacerse, dok je Pascal Siakam dodao 25 poena, 16 skokova i šest asistencija.

Najbolji je kod Warriorsa bio Stephen Curry s 25 poena, 11 skokova i pet asistencija, dok je Klay Thompson pridodao 17 koševa. Dario Šarić nije nastupio.

Clippersi su na četvrtom mjestu Zapada s omjerom 44-25. Čak četiri pobjede ispred su Minnesota Timberwolvesi, a jednu iza, uz utakmicu više, New Orleans Pelicanse. Blazersi su s druge strane, pretposljednji s omjerom 19-51.

NBA:
Portland Trail Blazers - LA Clippers 117:125
Golden State Warriors - Indiana Pacers 111:123

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!