Košarka

Ivica Zubac do double-double učinka u porazu Clippersa

Petar Jenjić • nedjelja, 24.03.2024.
Ivica Zubac do double-double učinka u porazu Clippersa
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi upisali su domaći poraz od Philadelphia 76ersa. Gosti su vodili većim dijelom utakmice i zasluženo upisali pobjedu...

New Orleans Pelicansi došli su do nove pobjede, danas su u ranijem terminu slavili na gostovanju kod Detroit Pistonsa sa 114:101. To im je bila deveta pobjeda u zadnjih 11 utakmica, a Pistonsima još jedan poraz u nizu loše sezone.

Igraj na utakmice NBA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Zion Williamson s 36 poena, sedam skokova i šest asistencija, dok je C.J. McCollum dodao 23 koša i sedam asistencija.

Po 17 poena u dresu Pistonsa ubacili su Chimezie Metu (osam skokova) i Malachi Flynn.

Philadelphia 76ersi zasluženo su slavili na gostovanju kod Los Angeles Clippersa rezultatom 121:107. Sixersi su došli do treće pobjede u zadnjih pet utakmica u skraćenom sastavu, danas su vodili većim dijelom utakmice, a susret prelomili serijom 20:5 u posljednjoj četvrtini.

Po 24 poena u redovima pobjedničke momčadi ubacili su Tobias Harris i Tyrese Maxey (šest asistencija), dok je Cameron Payne dodao 23 koša i pet skokova.

Po 20 koševa kod Clippersa ubacili su Kawhi Leonard (šest skokova) i Norman Powell, dok je Ivica Zubac dodao 13 poena (5/9 za dva, slobodna bacanja 3/4), deset skokova, dvije asistencije i četiri blokade za 29 minuta u igri.

NBA:
Detroit Pistons - New Orelans Pelicans 101:114
LA Clippers - Philadelphia 76ers 107:121

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!