Košarka

Šarić zaboravljen i u porazu Warriorsa kod Timberwolvesa, Bucksi potpuno zaustavili Thunder

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.03.2024.
Šarić zaboravljen i u porazu Warriorsa kod Timberwolvesa, Bucksi potpuno zaustavili Thunder
Foto: EPA

U kasnijem programu u NBA ligi odigrana su još četiri susreta, a sva četiri otišla su na stranu domaćina. Dario Šarić nije dobio minutažu na gostovanju u Minneapolisu...

Milwaukee Bucksi povezali su dvije pobjede i trenutno se nalaze na drugom mjestu Istoka i kako sada stvari stoje, tamo će i završiti. Imaju tri pobjede više od trećeplasiranih Cavsa dok je Boston ogromnih 11 pobjeda ispred. U noćašnjem programu nije bilo problema za Buckse protiv Thundera, imali su na raspolaganju više raspoloženih igrača i odmah su mirno došli do pobjede.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Predvodio ih je Giannis Antetokounmpo s 30 poena i 19 skokova, još su šestorica bila dvoznamenkasta, a među njima je Bobby Portis bio najefikasniji s 15 poena i šest skokova. Kod Thundera zaustavljen je Shai Gilgeous-Alexander (samo 12 poena), a vrlo lošu večer imao je Chet Holmgren (šut 1/10). Najefikasniji bili su Josh Giddey s 19 poena, devet skokova i osam asistencija, a Jalen Williams dodao je 18 poena.

Dario Šarić još jednom je ostao zaboravljen na klupi Golden State Warriorsa. Ovaj put u porazu kod Minnesota Timberwolvesa sa 114:110. Minnesota tako nastavlja bitku za drugo mjesto na Zapadu sa samo pola utakmice pobjede zaostatka za Thunderom dok je Warriorsima sve upitniji ulazak uopće u play-in. Drugim uzastopnim porazom su na desetom mjestu s omjerom 36-34, a u velikom naletu su Rocketsi koji su 11. s osam pobjeda zaredom i omjerom 35-35.

Minnesotu su u ovoj pobjedi predvodili Anthony Edwards s 23 poena i osam asistencija te Naz Reid s 20 poena i 12 skokova. Kod poraženih Stephen Curry ubacio je 31 poen, a Klay Thompson 16 poena.

I Miamiju i Clevelandu je svaka pobjeda bitna, a noćas su bolji bili igrači Miamija. Heat je trenutno sedmi s pola pobjede iza šestoplasiranih Pacersa dok se Cavsi pokušavaju održati na trećem mjestu, imaju pola pobjede ispred Knicksa i jednu ispred Magica.

Miami je noćas vrlo uvjerljivo slavio protiv Cavsa sa 121:84 predvođen s 18 poena Haywooda Highsmitha te po 15 poena Jimmyja Butlera (šest asistencija) i Bama Adebaya (16 sokova). Kod Cavsa jedini dvoznamenkasti bio je Evan Mobley s 15 poena.

U utakmici na veliki broj poena Los Angeles Lakersi slavili su sa 150:145 protiv Pacersa. U posljednjoj dionici Indiana je ubacila čak 46 poena i skoro se vratila iz visokog zaostatka. "Dozvolili smo im čak 145 stoga ovo je bilo vrlo loše izdanje obrambeno gledajući", priznao je Anthony Davis.

Davis je predvodio Lakerse s 36 poena i 16 skokova, po 26 poena dodali su LeBron James (deset asistencija) i Spender Dinwiddie dok je Austin Reaves ubacio 25 poena i podijelio osam asistencija. kod Indiane Pascal Siakam ubacio je 36 poena uz 12 skokova, a Myles Turner dodao je 20 poena uz pet skokova.

NBA:
Milwaukee Bucks - Oklahoma City Thunder 118:93
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 114:110
Miami Heat - Cleveland Cavaliers 121:84
Los Angeles Lakers - Indiana Pacers 150:145

FOTO: EPA/ERICK MADRID

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!