Nogomet

Crnogorski reprezentativci zadovoljni Prosinečkim: 'Unio je pozitivnu energiju i nove ideje'

Petar Jenjić • utorak, 26.03.2024.
Crnogorski reprezentativci zadovoljni Prosinečkim: 'Unio je pozitivnu energiju i nove ideje'
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Robert Prosinečki odradio je dvije utakmice na klupi Crne Gore koja je upisala dvije pobjede u prijateljskim utakmicama. Zadovoljni su bili i reprezentativci Marko Bakić i Driton Camaj...

Crna Gora osam je dana bila u kampu u turskoj Antalyji gdje je prvo svladala Bjelorusiju s 2:0, a zatim i Sjevernu Makedoniju rezultatom 1:0. Zadovoljan je bio i reprezentativac Marko Bakić koji se osvrnuo na početak rada novog izbornika Roberta Prosinečkog:

Igraj na međunarodne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"U reprezentaciji sam 13 i pol godina i ovo je jedna od najboljih akcija koje smo imali. Mislim tu na atmosferu, fenomenalan rad, a kao nagrada stigle su dvije pobjede. Tu velike zasluge ima izbornik koji je donio novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo prenijeti na teren. Nekad će to biti teže, nekad lakše, a nama na čast što radimo s takvom veličinom. Trudit ćemo se ispuniti sve zadatke."

Zadovoljan je bio i njegov suigrač Driton Camaj:

"Mislim da smo imali odlične uvjete za rad. Čast je raditi s Prosinečkim, pokušavali smo sprovesti ideje koje ima i mislim da je bilo uspješno. Raduje što smo pobijedili, iako nismo igrali dobro. Vjerujem da rastemo kao momčad, a čvrstina i borbenost moraju postojati. Trebamo biti realni, nismo toliko dobri da bismo bili dominantni."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!